تستهای روانشناسی, روانشناس در نارمک, روانشناس کودک, مشاوره تحصیلی, مشاوره خانواده در نارمک, مطالب روانشناسی

روانشناس در شرق تهران

روانشناس در شرق تهران

روانشناس در شرق تهران به راحتی نمی توان یافت  چرا که امروزه هر کسی برای پیدا کردن یک روانشناس ترجیح می دهد در نزدیکی محل سکونت خود آن را جستجو کند چرا که همه میدانند که با یک جلسه مشکل حل نمیشود.

اگر شما ساکن شرق تهران باشید مسلما در پی روانشناس در شرق تهران هستید که اگر وقت و هزینه می‌کنید بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.

بدون شک در زندگی ما انسان‌ها، مسائل و مشکلاتی به وجود می‌آیند که برای حل آن‌ها بسیار ناتوان می‌شویم. شاید بارها و بارها به آن‌ها فکر کرده باشیم، راه‌های مختلف را رفته باشیم، حتی با دیگران مشورت کرده باشیم، اما به هیچ کجا نرسیده‌ایم! در این گونه مواقع، یک روانشناس متخصص و با تجربه، تنها کسی است که می‌تواند با دانش و تجربیات ارزشمندی که در طول سال‌ها تحصیل و حتی در برخی موارد در مداوای بیماران به دست آورده است، به ما کمک کند.

ویزگی های یک روانشناس خوب

  1. خود کنترلی عاطفی دارد

اگر کسی در مورد مشکلات خود با ما صحبت کند، ناخودآگاه به هم می‌ریزیم. چرا که نمی‌توانیم عواطف و احساسات خود را در هنگام صحبت با او کنترل کنیم. اما یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های روانشناس ماهر و آگاه این است که از توانایی خود کنترلی عاطفی بالایی برخوردار است. او به شیوه‌ای کاملاً حرفه‌ای، در هنگام صحبت با بیمار خویش، احساسات و عواطف خود را کنترل می‌کند. چرا که به درستی می‌داند این عواطف، نباید بر روی موقعیت حرفه‌ای او تاثیر بگذارد. او فردی کاملاً محکم و با ثبات است که به راحتی می‌توان برای حل مشکلات خویش به او تکیه کرد.

2- قدرت همدلی بالایی دارد

بارها و بارها پیش آمده که با کسی صحبت کرده‌ایم و در نهایت به این نتیجه رسیده‌ایم که هیچ کدام از حرف‌های ما را نفهمیده و درک نکرده است. بله این موضوع حقیقت دارد؛ دیگران شاید نتوانند به خوبی ما را درک کنند، اما یک روانشناس ماهر و برجسته، قدرت درک و همدلی بالایی دارد. او می‌تواند خود را حتی اگر شده برای لحظاتی به جای بیمار بگذارد و از دیدگاه او به مسائل نگاه کند. مانند این است که در هنگام مطالعه یک کتاب، خود را به جای شخصیت اصلی داستان قرار دهیم و تمام امیدها، ترس‌ها، دردها و حتی شادی‌های او را درک کنیم.

3- با ذهن باز به مسائل می‌نگرد

گاهی اوقات مراجعان، مسائل و مشکلاتی دارند که با سیستم‌ اعتقادی و حتی ارزش‌های یک انسان، در تضاد است. در مورد چنین مواردی، نمی‌توان به راحتی با افراد عادی صحبت کرد. چرا که به سرعت بیمار را زیر سوال برده و او را مورد قضاوت قرار می‌دهند. اما یک روانشناس با تجربه، می‌داند که باید با ذهنی کاملاً باز به مسائل بنگرد. این موضوع سبب می‌شود تا او به پاسخ این سوال برسد که دلیل چنین رفتار و افکاری چیست؟ یک بیمار اگر نتواند به راحتی مسائل خود را با روانشناس در میان بگذارد، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کند. داشتن یک ذهن باز برای روانشناس ، از آن دسته ویژگی‌هایی است که فرد آسیب دیده را در مسیر درمان نگه می‌دارد.در مرکز مشاوره دنیای طلائی شما بهترین روانشناس در شرق را ملاقات خواهید کرد.

4- صبور است

 

یک روانشناس با تجربه و خوب، می‌داند که درمان یک بیمار، ممکن است یک پروسه طولانی مدت باشد. گاهی ماه‌ها طول می‌کشد تا یک بیمار به درمانی که روانشناس برای او در نظر گرفته است، پاسخ دهد. گاهی اوقات یک بیمار از مسیر درمان صرف نظر کرده و دیگر برای پیگیری مشکل خویش مراجعه نمی‌کند. اگر روانشناس صبر و تجربه کافی نداشته باشد، ممکن است توانایی‌های خود را زیر سوال ببرد. بنابراین صبر یکی از ویژگی‌های کسی است که به عنوان یک روانشناس وارد این مسیر می‌شود. او باید به بیمار خود زمان دهد تا به آرامی بهبود پیدا کرده و نتایج کار مشخص شود.

5- با بیمار خود صداقت دارد

 

همه ما دوست داریم شخصی که به عنوان درمانگر در مقابل ما نشسته است، با ما صداقت داشته باشد و هرگز دروغ نگوید. اگر بیمار به صداقت روانشناس خود پی ببرد، بسیاری از مسائلی که شاید تا کنون با کسی در میان نگذاشته است را به او بگوید. همچنین خیلی خوب به تمامی راهکارهای روانشناس خود عمل می‌کند. چرا که می‌داند تمامی گفته‌های او از روی صداقت است و برای کمک به بیمار خویش، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

6- شنونده خوبی است

بسیاری از ما انسان‌ها، زمانی که با شخصی حرف می‌زنیم، دوست داریم ما را بشوند و قضاوت نکند. حتی در بسیاری از مواقع، به دنبال این نیستیم که یک راهکار یا راه حل از کسی دریافت کنیم و فقط می‌خواهیم شنیده شویم.

 

اگر در میان اطرافیان خود چنین کسی را سراغ ندارید، نگران نباشید. چرا که یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک روانشناس این است که شنونده بسیار خوبی است. او به بیمار خود فرصت می‌دهد تا از تمامی مسائل و مشکلات خود صحبت کند و پس از آن و با موافقت بیمار، روند درمان را آغاز می‌کند.

7- بیمار خود را قضاوت نمی‌کند

یک روانشناس در طول سال‌ها فعالیت خویش، با طیف گسترده‌ای از بیماران روبرو می‌شود. بدون شک هر کدام از آنها منحصر به فرد هستند و مشکلات و مسائل خاص خود را دارند. یک روانشناس دانا و با تجربه، آموخته است که هرگز بیمار خود را قضاوت نکند. چرا که ما هرگز با کفش‌های انسان دیگری راه نرفته‌ایم، پس حق نداریم او را قضاوت کنیم. ما نمی‌دانیم چه بر سر او گذشته تا به این اینجا رسیده است؟ از آینده او نیز خبر نداریم و تنها زمان حال او را می‌بینیم. پس هرگز نباید دیگری را قضاوت کنیم و این موضوعی است که یک روانشناس خوب، به خوبی از آن آگاه است.

8- محرم اسرار بیمار است

هر بیماری که به روانشناس مراجعه می‌کند، یک زندگی را پشت سر گذاشته و اسراری دارد. گفتن اسرار زندگی برای هر کسی امکان پذیر نیست، چرا که انسان‌ها با دانستن ابعاد پنهان زندگی ما، ممکن است آسیب‌های فراوانی به ما بزنند. اما خوشبختانه یک روانشناس آگاه، هرگز راز بیمار خود را برای کسی فاش نمی‌کند.

 

در واقع آن‌چه که در اتاق مشاوره گفته و شنیده می‌شود، هرگز از آن اتاق به بیرون انتقال پیدا نمی‌کند. این اعتقاد در میان بسیاری از انسان‌ها وجود دارد که یک روانشناس در جلسات درمانی، حتی از یک کشیش که برخی از افراد گناهان خود را به او اعتراف می‌کنند، محرم‌تر است.

9- صرفاً به دنبال درآمدزایی نیست

هر چند روانشناس بابت خدماتی که به بیمار خود ارائه می‌کنند، حق الزحمه دریافت می‌کند، اما یک روانشناس خوب هرگز اجازه نمی‌دهد که این موضوع بر روی مشاوره او با بیمار تاثیر بگذارد.

 

در واقع اگر یک بیمار احساس کند که روانشناس، تنها با هدف کسب درآمد به صحبت‌های او گوش می‌کند، چه بسا دیگر هرگز برای ادامه روند درمان خود مراجعه نکند. این احساس آن چنان ناخوشایند است که گاهی موجب می‌شود انسان‌ها تا آخر عمر، از مراجعه به هر روانشناسی خودداری کنند. یک روانشناس با تجربه و آگاه، بیشتر بر روی روند درمان تمرکز دارد تا کسب درآمد. او در جلسات مشاوره، مدام به ساعت نگاه نمی‌کند و چنین احساسی را در بیمار خویش به وجود نمی‌آورد.

10– به جای ماهی، به شما ماهیگیری را یاد می‌دهد

یک روانشناس برجسته و ماهر، معمولاً سعی می کند مهارت حل مسئله را به بیمار خود آموزش دهد. او کاری می‌کند که بیمار بتواند پس از سپری کردن جلسات درمانی خویش، از پس حل بسیاری از مشکلات خود برآید. او شاید در جلسات مشاوره، مسئله شما را تجزیه و تحلیل کند، اما معمولاً یک راه حل مستقیم ارائه نمی‌دهد( مگر در موارد بسیار ضروری) پس از صحبت با او، احساس می‌کنید که راه برای شما روشن شده و حالا می‌توانید به تنهایی برای زندگی خود تصمیم بگیرید. از آن پس نیز با مهارت هایی که از روانشناس خود آموخته‌اید، می‌توانید از پس بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی خود برآیید.

11- او سبب می‌شود تغییر را در خود احساس کنید

مراجعه به یک روانشناس خوب، هرگز بی تاثیر نیست. او آن چنان تجربه و مهارت فراوانی دارد که از همان جلسات اول، تغییرات اندکی را در خود احساس می‌کنید. شاید در روزهای ابتدایی مشاوره، احساس کنید که باری از روش دوش شما برداشته شده و مشکلی که این همه خود را برای آن ناراحت می‌کردید، به راحتی قابل حل است. پس از آن نیز با مهارت‌هایی که می‌آموزید، به آرامی دنیای درون و سپس زندگی خود را تغییر می‌دهید.

12- از همان ابتدا اهداف درمانی بیمار خود را تعیین می‌کند

بدون شک زمانی که شما به یک روانشناس مراجعه می‌کنید، در سردرگمی کامل هستید. شاید نمی‌دانید از زندگی چه می‌خواهید؟ مشکلی که با آن مواجه هستید قرار است چگونه حل شود؟ در این گونه مواقع، یک روانشناس حاذق و با تجربه به کمک شما می‌آید. او از همان جلسات ابتدایی که به خوبی صحبت‌های شما را شنید، اهداف درمانی لازم را برای شما تعیین کرده و آن را به اطلاع شما خواهد رساند. به این صورت، یک مسیر روشن پیش روی شما باز خواهد شد. شما به خوبی خواهید فهمید که به چند جلسه درمانی نیاز دارید و در این جلسات، باید چه کاری انجام دهید؟

13. مدام در حال یادگیری است

 

همه ما به خوبی می‌دانیم که آموزش هرگز پایان نمی‌پذیرد. علم روانشناسی نیز مانند سایر علوم، هر روز و هر لحظه در حال رشد و پیشرفت است. ما هر روز شاهد این موضوع هستیم که محققان، به ابعاد پنهادی از عمق وجود انسان دست پیدا می‌کنند. بنابراین راه حل‌ها و روش‌های نوینی برای بسیاری از مشکلات روحی و روانی فرد ابداع می‌شود. یک روانشناس با تجربه و دانا نیز، با علم روز دنیا پیش می‌رود و مدام در حال به روز کردن آموزش‌های خویش است.

14-اگر لازم باشد، بیمار خود را به یک روانشناس دیگر ارجاع می‌دهد

علم روانشناسی بسیار گسترده بوده و دربرگیرنده شاخه‌های بسیار زیادی است. خوشبختانه روانشناسان بسیار خوبی در کشورمان داریم که هر کدام از آن‌ها در یک یا چند رشته تخصصی، مهارت و تجربه بسیار بالایی دارند. یک نفر روانشناس خانواده خوبی است؛ یک نفر در حوزه سکس و مسائل جنسی، دانش و مهارت بالایی دارد و…

یک روانشناس خوب (اگر احساس نیاز کند) بیمار خود را به یکی دیگر از همکارانش که به صورت تخصصی در حوزه مشکل بیمار به فعالیت مشغول است، ارجاع خواهد داد. چرا که او بهبودی بیمار را می‌خواهد و در این زمینه، هر کاری لازم است برای او انجام می‌دهد.(حتی اگر آن کار ارجاع دادن بیمار به یک همکار حرفه‌ای دیگر باشد).

15- برای بیمار خویش تصمیم نمی‌گیرد

هر چند در اطراف ما روانشناسان و درمانگران بسیار خوبی وجود دارند که در مورد بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی می‌تواند به ما کمک کنند، اما آن‌ها هرگز به جای بیمار خود تصمیم نمی‌گیرند. هر تصمیمی تبعات خاص خود را دارد و هر شخصی، خود باید این تبعات را بپذیرید. شاید یک روانشناس، راه درست و غلط را به بیمار خود نشان دهد، اما در نهایت او را برای تصمیم گیری نهایی، آزاد می‌گذارد.

16- اصل را بر پیوندزدن و حل اختلاف زوجین می گذارد

 

یک روانشناس ماهر، به خوبی می‌داند که ما انسان‌ها در مسیر زندگی به همدیگر نیاز داریم. هیچ محیطی امن‌تر از خانواده نیست و ما در خانواده می‌توانیم به خوبی رشد کنیم و از بسیاری دغدغه‌های دنیای بیرون رها شویم. یک روانشناس با تجربه، سعی می‌کند پیوند ارتباط بیمار با خانواده، اطرافیان و دوستان او را به خوبی برقرار نماید. هدف هیچ روانشناسی این نیست که بیمار خود را به سوی تنها شدن سوق دهد. این یک دروغ قدیمی است که می‌گویند ما به هیچ کس نیاز نداریم! ما انسان‌ها به عشق و محبت همدیگر نیاز داریم و باید از همدیگر حمایت کنیم تا بتوانیم در گذرگاه‌های سخت و آسان زندگی، به خوبی عبور کنیم و آسیب نبینیم.

17- به بیمار خود کمک می‌کند تا واقع بینانه به زندگی خود نگاه کند

در زندگی ما انسان‌ها حقایق بسیار زیادی وجود دارند که انکار ناپذیر هستند. به همان اندازه که روشنایی وجود دارد، تاریکی نیز هست. به همراه شادی، ممکن است دردهایی را نیز تجربه کنیم. یک روانشناس خوب، نگاه مطلق و صرف به مسائل ندارد و می‌داند که زندگی دربرگیرنده تمامی احساسات و مسائل خوب و بد است. او بیش از حد بدبین یا بیش از حد خوشبین نیست و با یک دید واقع‌گرایانه به زندگی نگاه می‌کند. فراموش نکنید که روانشناسی مثبت نگر (که مارتین سلیگمن ارائه دهنده آن است) با مطالب روانشناسی ساده لوحانه و سطحی که امروزه در بسیاری از پیچ‌ها و وب سایت‌ها می‌بینیم، از زمین تا آسمان فرق دارند. بنابراین روانشناس با تجربه‌ای که به او مراجعه کرده‌اید، سعی می کند با تمرکز بر حقایق و واقعیت زندگی، شما را به سوی مثبت اندیشی صحیح سوق دهد.

18- بیمار خود را به پذیرش دعوت می‌کند

شاید بتوان گفت اولین قدم در حل بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی، پذیرش آن‌هاست. ما اگر بخواهیم هر کدام از بخش‌های زندگی خود را تغییر دهیم، باید ابتدا آن را بپذیریم. بدون شک در زندگی ما موقعیت‌های بسیار زیادی وجود دارند که آن‌ها را دوست نداریم و از پذیرش آن‌ها، عاجز هستیم. یک روانشناس خوب به شما کمک می کند تا بدون قید و شرط، خود و زندگی خود را بپذیرید. او اجازه نمی‌دهد بیش از این احساس گناه و سرزنش داشته باشید و شما را پس از پذیرش، به سوی حل مسائل سوق می‌دهد.

19- یک روانشناس خوب بیمار خود را در گذشته نگه نمی دارد

درست است که ریشه بسیاری از دردها و رنج‌هایی که در حال حاضر در زندگی خود با آن‌ها مواجه هستیم، به گذشته برمی‌گردد؛ اما این دلیل خوبی برای ماندن و زندگی کردن در گذشته نیست. یک روانشناس ماهر، در جلسات ابتدایی شما را به کودکی و نوجوانی باز می گرداند؛ تنها به این دلیل که به صورت ریشه‌ای، به مسائل و مشکلاتی که با آنها روبرو هستید نگاه کند. پس از آن شما به لحظه اکنون و واقعیت فعلی زندگی خود باز خواهید گشت. سپس به شما کمک می‌کند تا با توجه به آن چه در گذشته تجربه‌کرده‌اید، راه حلی کاملاً منطقی و واقع بینانه، برای حل مشکلات فعلی خود پیدا کنید.

20- به شما کمک می‌کند معنای زندگی خود را بیابید

بسیاری از ما حق داریم در مواجهه با طوفان‌های زندگی، به حالتی از پوچی و بیهودگی برسیم. اما یک روانشناس به خوبی می‌داند که چنین چیزی به هیچ عنوان حقیقت ندارد. زندگی همه ما انسان‌ها، معنایی دارد و هیچ کدام از ما بیهوده خلق نشده‌ایم. او به ما کمک می‌کند تا یک معنای خوب برای زندگی خود پیدا کنیم و یا اگر پیدا نکردیم، یک معنا برای زندگی خود بسازیم. این موضوع سبب می‌شود تا دوباره نور امید در دل ما زنده شود و در جهت هدفی که داریم، شروع به تلاش کنیم.

نکته نهایی

بعد از توضیحات فوق قابل ذکر است که مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده با مدیریت دکتر زهرا طلائیان بر خلاف بسیاری از مراکز که هر مشاور و روانشناسی را صرفا به دلیل داشتن مدرک تحصیلی یا حتی مجوز از سازمان دعوت به همکاری می نماید نمی باشد و باید گزینش های علمی و اخلاقی را ماه ها طی نمایند.

لذا مراجعین با خیال راحت اطمینان دارند که نه تنها href=”https://moshaveretalaee.ir/”>بهترین روانشناس در شرق تهران بلکه بهترین روانشناسان تهران را در این مرکز خواهند داشت.

جهت دریافت وقت با شماره 09358246485 تماس بگیرید یا در صفحه اصلی بخش درخواست مشاوره را پر نمائید.

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *